Plutos

Plutos Plus - Múzeumi jegy és kisbolt kezelő programcsomag

A Plutos Plus szoftver tulajdonképpen egy sokoldalú management program, melynek kezelőfelülete könnyen áttekinthető, használata egyszerű, ugyanakkor széles körben személyre szabható.

 A biztonságos használat érdekében szükséges a felhasználók azonosítása, a belépés csak jelszóval lehetséges. A szoftver hálózati felhasználást is támogat, az adatok tárolását MySQL adatbázis látja el. Alkalmas számlanyomtatásra, statisztikák és könyvelési jelentések elkészítésére is, így nagy segítséget nyújthat a kisboltok, jegykiadók üzemeltetésében. A program felépítése moduláris, az egyes felületek külön-külön kezelhetőek.  

Mivel egyedi fejlesztésű szoftverről van szó, annak alapverziója a megrendelő igényeinek megfelelően alakítható, új funkciókkal bővíthető.

A Múzeumi Management program segítségével egyszerűen állíthat ki számlát. A szoftverrel nyilvántarthatja a raktárkészletét, kimutatást készíthet a fogyásokról. A Plutos Plus segítségével átlátható, könnyen kezelhető nyilvántartást vezethet a látogatói csoportok ütemezéséről, idegenvezetők beosztásáról.