Pontmátrix kijelző

Színes, villódzó, vakító fényreklámok borítják el modern városaink utcáit, a sporteseményeket, az üzleteket, mégis kevés minőségi kijelzővel találkozhatunk. A minőségi jelző nem csak a képi megjelenítés felbontását, hanem az üzembiztosságot, a praktikusságot és a felhasználó számára a lehető legkönnyebb kezelést kell, hogy jelentse.  A fentieket szem előtt tartva fejlesztettük ki pontmátrix kijelzőnket.

 

A pontmátrix kijelző 16x16 LED-et tartalmazó cellákból épül fel. A cellák tetszőleges formában és mennyiségben illeszthetőek egymás mellé, mindegyikhez saját vezérlő elektronika tartozik. Ennek köszönhetően a kijelző mérete és a felbontás tetszőlegesen növelhető. A készülék opcio­nálisan rendelhető RGB LED-ekkel is, melyekkel alkalmassá válik videók lejátszására is. Kisebb felbontás­ban, egy színben használható egyszerű futószöveges fény­reklám­ként is. A cellák körben elhelyezve (megfelelő átmérővel megvalósítva) végtelenített szöveg­meg­jelenítésre is alkalmasak. Mivel az elemek tetszőlegesen illeszthetőek egymás mellé, akár olyan helyekre is elhelyezhető a fényreklám, ahol egy előre gyártott, téglalap alakú kijelző nem fér el (pl. az egyik sarkába belelóg egy csővezeték, vagy ajtókeret helyett szeretnénk fényújságot felszerelni), egyedi kialakításra van szükség.

 

A kijelzőn megjelenítendő animáció, szöveg, vagy videó bármikor cserélhető, frissíthető. A készülék általános működése – a megjelenő információk frissítésén kívül- karbantartást nem igényel.

 

Műszaki adatok:

- LED színek Piros, Zöld, Sárga, esetleg RGB

- Cellánként 16×16 db LED

- Cella mérete: 120mm×120mm×12mm

- maximális cellaszám: 256

- Vezérlés: USB porton keresztül