Digitális képkeret - álló

A kiállítások tervezésekor gyakori igényként jelenik meg hosszabb-rövidebb filmek vetítése. Ezeket a felületeket általában a tervezéskor szokták kijelölni, mivel a folyamatos vetítés hagyományos eszközök­kel csak igen körülményesen oldható meg, figyelembe kell venni a terem befogadó­képességét, a projektor optimális elhelyezését, a megfelelő sötétítést, stb. A lábon álló digitális képkeret esetében ezek a problémák egy csapásra megol­dódnak, mivel a környezet pontos felmérése után a helyszíni viszonyoknak legmegfelelőbb megoldást tudjuk biztosítani megrendelőnk számára.

 

A film lejátszása többféle technológia alkalmazásával történhet, javasoltan egy LCD-vetítő alkalmazásával (a vetített kép 10 m-es képátlójú is lehet). A vetítő szerelhető pultra, falra, mennyezetre is. Ajánlatunk mindig a helyszínhez igazított, az oda szükséges teljesítménynek és minőségnek megfelelő. A vetítés történhet LCD-kijelzőn is, ekkor vetítő felszerelése nélkül is megoldható a lejátszás. A vetítést egy videovetítő program vezérli és kezeli, mely a film végére érve (válaszhatóan) automatikusan újrakezdi a lejátszást.

 
Lehetőségek

-     Választható teljesen automatikus indítás-leállás, mely lehetővé teszi a kiállítóhelynek, hogy minden komolyabb beavatkozás nélkül automatikusan elindul, majd automatikusan leáll. A leállás biztonságos módon történik, a vetítő program saját maga kapcsolja ki a számítógépet.

-     Opcionálisan rendelhető filmválasztó nyomógombok használata is. A PC-hez csatlakoztathatunk nyomógomb illesztő elektronikai egységet, melyen keresztül vezérelhető a lejátszás folyamata. Például a látogató választhatja meg a kívánt nyelvet, vagy filmrészletet.