Paravánfal

Az interaktív kiállítások terébe is kiválóan illeszkedő paravánfalak nem csak információk kifüggesztésére adnak lehetőséget, de alkalmasak a múzeumi termeken, kiállítócsarnokokon belül kisebb  terek kialakítására, elkülönítésére, eltérő tematikájú téregységek elválasztására. Az elegáns kivitel modern és hagyományos kiállítói térbe egyaránt illeszkedik, mivel színei tetszőlegesen választhatóak. Vándorkiállítások, illetve ideiglenes kiállítások elemeiként is szolgálhatnak, használhatóak a látogatók útvonalának meghatározására (egyfajta kordonként), illetve ideiglenes falként teljesen leválaszthatnak egy-egy termet.

 

A paravánfal egyes elemei tetszőlegesen, mindkét oldaluknál összeilleszthetőek, egymásra merőlegesen is elhelyezhetőek, így égy elemből akár oszlopszerű, kereszt alaprajzú információs csomópont is kialakítható. Az információk a paravánokra mágnesek segítségével függeszthetőek ki.

 

Nem minden kiállítótár rendelkezik a paravánokon elhelyezett információk olvasásához elegendő mesterséges, vagy természetes fénnyel. Erre kiváló megoldást jelent a paravánokba opcionálisan választható SMD LED világítás, mely technológia rendkívül alacsony energiafelhasználással üzemel, s szinte „láthatatlanul” beépíthető (a keskeny, elegáns paraván arculatát nem törik meg izzók, felszerelt lámpatestek). A LED-es világítás nem csak fény hiányában jelent segítséget, de olyan esetben is, mikor a kiállító sejtelmessé, hangulatossá kívánja tenni a kiállítás adott szakaszát –árnyékban hagyva a környezetet.

 

Paravánfalaink elegáns kivitelüknek köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak vitrineinkkel, információs pultjainkkal, ezáltal megkönnyítve a választást és keresgélést a kiállítás kivitelezője számára.           


Műszaki adatok

  • Alap méret 100x200 cm
  • Igény szerinti színben rendelhető
  • Modern SMD Led-es rendkívül alacsony fogyasztású megvilágítás