InfoFal

Ahol nincs elég rendelkezésre álló szabad hely egy nagyképernyős, szabadon álló információs pult elhelyezésére, a kisebb, fali érintőképernyők pedig nem nyújtanak kielégítő megoldást, ott egy InfoFalra van szükség.

Az InfoFal egy 42”-os, érintőképernyős információs pult, falra szerelhető kivitelben. Egyszerű, letisztult külleme alkalmassá teszi közintézményekben, kiállítóterekben, várókban, irodákban, vagy bevásárlóközpontokban való elhelyezésre. A hely­takarékosság érdekében radiátorok, fűtőtestek fölé is felszerelhető, mivel a lábaknak köszönhetően a hőelvezetés megoldott, igény esetén az eszközt lábak nélküli, falon függő változatban is elkészítjük.

Az érintőképernyő kezelése – az opcionálisan rendelhető szoftver beállításaitól függően – mozgáskorlátozottak és gyermekek számára is kényelmes (a képernyő nagy mérete miatt számukra kis magasságban is nehezen elérhetővé válnának a képernyő felsőbb szegmensei).

Az eszköz a tartalmak esetleges frissítésén és bővítésén kívül különösebb karbantartást nem igényel, tisztántartása egyszerű.