Elegant vitrin

 

A modern stílusú vitrinek tetszőleges méretben rendelhetőek. Az ELEGANT változat alap­kiépítésben MDF favázzal és 6 mm-es ragasztott üveggel készül. A festés színe tetszőleges, a megrendeléskor kerül meghatározásra.

A vitrinek 4 változatban készülnek.

A-típus: Álló vitrin, alacsony lábazat és keskeny fejrésszel rendelkezik. A teljes felület üveges. A lábazat és a fejrész acélrudakkal összekötve rögzülnek egymáshoz és tartják az üveget. Üvegpolcokkal lehet kibővíteni, melyeket a tartó acélrudakhoz lehet rögzíteni.

B-típus: Szerkezetében hasonló az A) változat­hoz. A lábazat magassága 85 cm, így kisebb műtárgyak bemutatására alkalmas. A vitrinbe kisebb posztamensek, illetve műtárgytartók is elhelyezhetők. A fejrészbe LED-világítás építhető.

C-típus: Alacsony vitrin típus, fejrész nélkül készül. Olyan műtárgyak bemutatására javasolt, melyeket felülről célszerű megtekinteni. Az üvegbúra ragasztott kivitellel készül.

D-típus: Alacsony két lábon álló vitrin típus, Olyan műtárgyak bemutatására javasolt, melyeket felülről célszerű megtekinteni. Az üvegbúra ragasztott kivitellel készül.

 

 
  Fülek (Szlovákia)