Anna (Colonial)

 

A colonial stílusú vitrinek tetsző­leges méretben rendelhetők. Az „Anna-típus” alap­kiépítésben lami­nált bútorlapokból és pácolt fából valamint ragasztott üveggel készül. A festés, pácolás színe tetszőleges, a megrendeléskor kerül megha­tározásra.

 

A vitrinek 4 változatban készülnek.

 

A-típus: Álló vitrin, alacsony lábazattal és keskeny fejrésszel rendel­kezik. Az oldal- és előlap üveggel borított, a hátlap pácolt táblásított fenyőből készült. A lábazatot és a fejrészt a sarkakon lécek és colonial díszítés köti össze és tartja az üveget. Üveg-, illetve fapolcokkal bővíthető, melyek a saroklécekhez rögzíthetőek. A vitrinhez opcionálisan rendelhető LED-világítás.

 

B-típus: Komód felépítésű vitrin, felső részén bemutató felülettel és üveglappal. A lábazat doboz magassága 85 cm, a bemutató terület mélysége 60 cm, így elsősorban kisebb műtárgyak bemutatására alkalmas, melyeket felülről érdemes megtekinteni. A vitrinbe kisebb posztamensek, műtárgytartók, érmetálcák is elhelyezhetőek. Az üveglap enyhén döntött, felső részébe opcionálisan rendelhető LED világítás is.

 

C-típus: Colonial stílusú asztal, mely posztamensként, vagy bemutató felületként használható, illetve kiegészítő munkaasztalként, múzeumpedagógiai célra.

 

D-típus: Robusztus, nagyobb szekrényt idéző vitrintípus, csak szemből borítja üveglap, három oldalról zárt, ezért elsősorban olyan műtárgyak bemutatására ajánljuk, melyeket a természetes fénytől óvni szükséges. A polcok közötti táv tetszőlegesen variálható, a vitrinbe opcionálisan rendelhető LED világítás.