Kockaforgató

Falba vagy állványra építhető képkirakó interaktív játék.

Nagyméretű kirakó játék, mely fejleszti a gyermekek képalkotási készségét, ügyességét, miközben játékosan tanulnak. A képforgató játékon megjelenő figurák, fotók, tárgyak, stb. az adott kiállítás, vagy közösségi tér témájához kapcsolódnak.
 

A kirakó kockáinak négy oldalán egy-egy ábra részlete látható. A kockák egy rúdra felfűzve, mindkét irányba forgathatóak, a kockák közötti távolság kivitelezésekor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a kirakóval játszó gyermek keze ne csípődhessen az elemek közé, ne sérülhessen meg.

A kirakó stabilitását egy széles keret adja. A játék javasolt felhasználási módja: gyermekek szemmagasságában falra szerelt változat. A felület nagyságát a kockák mérete és számossága határozza meg.

 

Igény szerint opcionálisan rendelhető az eszköz beépített, elektronikus ellenőrzőrendszerrel is, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek felügyelet nélkül is kapjon hangjelzést arról, hogy sikerült-e kirakni az adott képet.

A játékon megjelenő képeket szerzői jogi problémák elkerülése végett a megrendelőnek szükséges rendelkezésünkre bocsátania.

 

Műszaki adatok

  • 4 kép kirakására alkalmas
  • Az oszlopok egymás mellé tolhatók
  • Beltéri és kültéri változat készíthető, mivel a kockák anyaga időjárás álló műanyag

 


Kültéri vázszerkezet