Képforgató

Nagyméretű kirakó játék, mely fejleszti a gyermekek képalkotási készségét, ügyességét, miközben játékosan tanulnak. A képforgató játékon megjelenő figurák, fotók, tárgyak, stb. az adott kiállítás, vagy közösségi tér témájához kapcsolódnak.

A kirakó háromszög alapú hasábjainak három oldalán egy-egy ábra részlete látható. A hasábok egy rúdra felfűzve, mindkét irányba forgathatóak, mivel széleik között nincs rés, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a kirakóval játszó gyermek keze az elemek közé csípődik, megsérül.

A kirakó stabilitását egy széles keret adja, melyen felirat helyezhető el. A játék javasolt felhasználási módja: gyermekek szemmagasságában falra szerelt változat. A felület nagyságát a kockák mérete és számossága határozza meg.

Igény szerint opcionálisan rendelhető az eszköz beépített, elektronikus ellenőrzőrendszerrel is, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek felügyelet nélkül is kapjon hang visszajelzést arról, hogy sikerült-e kirakni az adott képet.

A játékon megjelenő képeket szerzői jogi problémák elkerülése végett a megrendelőnek szükséges rendelkezésünkre bocsátania.

 

Műszaki adatok:

- Kocka méret 100x100x100 mm
- Keret szélesség: 80mm
- Kockák száma: 3×3; 4×4; 5×6 ....
 


  Kültéri tartóváz