StopWall Indoor

Beltérihasználatra szánt információs pultjainktól eltérően a kültéri változat klimatizált eszköz, ami lehetővé teszi, hogy szabadtéri használat során is kifogástalanul működjön. Megjelenésében –az egyedi igényeknek megfelelően – illeszkedik mindenkori környezetébe, a kivitelezés során nagy gondot fordítunk arra, hogy a készülék a szabadtéri elemekkel összhangban legyen.

A kezelés kicsik és nagyok számára is egyszerű és szórakoztató, nyomógombok segítségével történik.  A monitort biztonsági üveg mögött helyezzük el, ami védi a környezeti hatásoktól, megelőzi annak sérülését.

A StopWall alkalmas multimédia kezelésére, ami nem csupán szórakozási, de tanulási lehetőséget is biztosíthat a látogatók számára. Elhelyezési lehetőségei szinte korlátlanok, arborétumok, közintézmények, szabadtéri múzeumok információforrásaként is használhatóak. Oktatási célú elhelyezése segíti a gyermekek figyelmének és érdeklődésének fenntartását, játszva tanulását. A tárolt adatmennyiséggel a hagyományos „faliújságok”, szóróanyagok aligha vehetik fel a versenyt, frissítésük és utántöltésük pedig állandó problémát jelent. Termináljaink információtartalma hálózaton keresztül frissíthető, vagy akár lecserélhető.

 

Műszaki adatok:

  • Terminál külső méretei: 650×1800×300 mm
  • Monitor: 82 cm LCD monitor
  • Tápellátás: 230V/2A
  • Belső klimatizálás