Hangpont

A rendszer alapeleme az iVoiceSys hanglejátszó berendezés, melyet a BioDigit Kft. fejlesztett ki és gyárt olyan alkalmazásokra, ahol megbízható hanglejátszást szeretnének megoldani.

 

Az alap készülék tulajdonságai:

  • Mozgó alkatrész nélküli sztereó MP3-as lejátszó
  • A lejátszáskor a hangfájlok hurkolhatók (automatikusan ismételhetőek)
  • 2x5W kimeneti hangteljesítmény, amely fejhallgatón történő lejátszásra kiválóan alkalmas
  • Táplálása: 12V AC/DC,  kimenő teljesítmény függvényében max. 1A
  • Kikapcsolt, standby üzemben a fogyasztása elhanyagolható, bekapcsolás után pedig alig 0,5 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül. A hanganyagot egy beépített SD kártya tartalmazza, melynek kapacitása határozza meg a lejátszható hangmennyiség hosszát (támpontként átlagosan igaz: 0,5Gb/óra.)

 

A HangPont ideális megoldás olyan közintézmények, múzeumok, cégek számára, akik az információ megosztását költséghatékonyan, kis helyen, a lehető legkevesebb karbantartást igénylő módon szeretnék megoldani. A készülék falra szerelhető változata könnyen felszerelhető, használata pedig roppant egyszerű: a lejátszás indítását az infravörös érzékelő jele indítja, amint a látogató felemeli a fejhallgatót, a lejátszás elindul. Nincs szükség gombokra, sem kijelzőre, az eszköz használata gyermekek és mozgássérültek számára sem okoz nehézségeket. A fali elem tetszőleges színben rendelhető, anyaga festett MDF, vagy keményfa, mérete igény szerint változó, minimum 20x12 cm.