Kerekasztal monitor

Az információs pultok családjának új, korszak­alkotó tagja a konferencia­beszél­getések, tárgyalások, vagy vendég­látó­egységek asztalaiba illeszthető kerekasztal monitor. A monitor az asztallapba illeszkedő forgó elembe ágyazva helyezkedik el, ami lehetővé teszi, hogy a monitor fő nézete 360°-ban forgatható legyen, minden vendég maga elé fordíthatja azt.

 

 

 

 

Az eszköz a megrendelő igényeinek megfelelően lehet aktív, vagy interaktív.

Az aktív kivitellel lehetőség van az asztalnál ülők számára médialejátszásra, információk megosztására. Egy alkalmazási példa: egy bár kínálata, reklámok megjelenítése, vagy egy konferencia során hasznos információk megjelenítése.

Az interaktív változat mégtöbb lehetőséget kínál, mivel érintőfelülete segítségével a beszélgetés résztvevői lapozhatnak a tartalmak között, illetve a megfelelő szoftver megrendelése esetén akár játékok, jegyzetfüzet, stb. is futtatható a monitoron.

Vendéglátó- és szórakozóhelyek számára roppant hasznos funkció lehet a „rendelés” a lapozható étlap szoftveren belül, mely összeköttetében áll a pincérek számítógépével, így a rendelés egy zajos bárban egy kattintással leadható a teljes asztaltársaság számára. Hasonlóképpen megoldható a „pincérhívó” opció is. Igény esetén az eszközt vízhatlan kivitelben is szállítjuk, így tisztántartása könnyű, az esetleg kiborított italok nem okoznak problémát.

Konferenciatermek asztalaiba építve az interaktív monitor akár szavazásra is használható,  hálózatba kötve pedig a megfelelő szoftverrel belső kommunikációra is alkalmas.

A felhasználási lehetőségeknek csupán a képzelet szab határt, számunkra elsődleges szempont, hogy a kerekasztal monitor kivitele tökéletesen illeszkedjen leendő környezetének enteriőrjébe. Ennek érdekében a beépítéshez használt asztal kiválasztása – bizonyos technikai feltételek mellett- a megrendelő feladata, a kiszemelt típushoz pedig mi alkalmazkodunk.