Lapoda Reaction Game

A világszerte közkedvelt reflexjáték, a batak egy olyan változatát hoztuk létre, mely leginkább alkalmazkodik megrendelőnk igényeihez.

A batak játék népszerűségét a felismerhető, jól bevált alakjának köszönheti, mely nem csak gyors reagálásra, de széles mozdulatokra, dinamizmusra is készteti a játékost. Használata egyszerű: a játék indítását követően kigyullad az egyik nyomógombba épített lámpa, melyet a játékosnak minél rövidebb idő alatt kell megnyomni. Ekkor újabb gomb kezd világítani, míg meg nem nyomják – és így tovább. A cél, hogy adott idő alatt minél több világító gombot nyomjunk le helyesen.

A kereskedelmi forgalom által kínált legtöbb batak nem alkalmas beépítésre, kiegészítésre, grafika, illetve egyedi arculat hozzáadására. A képen látható ábra csak az alapmodell illusztrációja. Az általunk gyártott kivitel szinte minden paramétere (felhasznált anyagok, színek, háttér, stb.) igény szerint kombinálható, változtatható, az eszköz alkalmas beépítésre, kiegészíthető falemezzel, ami akár tájékoztató- vagy reklámfelületként is funkcionálhat. Stabil szerkezetének köszönhetően a szabadon álló kivitel sem borul fel a játék hevében, használata kicsik és nagyok számára egyaránt biztonságos. A készülék részét képezi egy LED-es kijelző is, melyen megjelenik az elért eredmény. A nyomógombok strapabíró kivitelben készülnek, a készülék rendeltetésszerű használat mellett különösebb karbantartást nem igényel.