MultitouchBox

A MultiTouchBox információs pult beltéri alkalmazását elsősorban múzeumok, közösségek, rendelők, illetve közintézmények számára javasoljuk. A MultiTouch technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre több személy is használja az eszközt az érintőképernyő segítségével. A pult magassága révén a látogató az egész monitort áttekintheti, az érintőfelület bármely pontját kényelmesen eléri. Az információs pult körüljárhatósága alkalmassá teszi arra, hogy kisebb múzeumi csoportok közös interaktív élményben vegyenek részt, ami fejleszti a csapatszellemet, könnyíti a tanulási folyamatot, érdekesebbé és változatosabbá varázsolja a kiállítóteret.

 

Az interaktív multimédiás felület adatállománya tetszés szerint, kényelmesen frissíthető, ezáltal egy készülék több szerepben is felhasználható. Ez kifejezetten előnyös pl. olyan múzeumok számára, ahol gyakorta rendeznek ideiglenes kiállításokat, valamint olyan közösségi terekben, melyeket eltérő érdeklődésű közösségek is látogatnak.

 

Strapabíró kivitele miatt nem igényel különösebb karbantartást, a praktikus külső ház könnyen tisztán tartható, a monitor védelméül az azt körülölelő könyöklő szolgál. Az információs pult színét a megrendelő igényeihez igazítjuk, így egész biztosan illeszkedik majd új környezetébe.

 

Műszaki adatok

 

  • Tápellátás: 230V AC (max. 2A)
  • Monitor: megrendeléskor pontosítható
  • Beltéri változat
  • Számítógép: általános célú multimédiás PC nyitott, szerelőlapos kivitelben. A perifériák alaplapra integráltak (VGA, Sound, LAN).
  • Hangrendszer: beépített hangszóró, 10W-os erősítővel.
  • Hálózati (LAN) csatlakozás: a számítógép rendelkezik RJ-45 szabványú (UTP) vezetékes hálózati csatlakozóval. Opcionálisan WiFi is rendelhető.
  • 2db USB csatlakozás külső billentyűzet, egér, pendrive, stb. részére
  • Szellőzés: 80mm-es, 12V DC ventilátor

Operációs rendszer: a készülék – a mindenkori trendnek megfelelően – Windows operációs rendszerrel (Windows 7, Vista, XP…) kerül forgalomba, de a megrendeléskor történő egyeztetés alapján más szoftver is kerülhet rá.