Monitoremelő

Az üzleti életben egyre jelentősebb szerephez jut a prezentáció, a megfelelő szemléltetés. Ez nem csak az igazgatótanácsok ülésére igaz, hanem a szakmai workshop-ok, kerekasztalok esetében is lényeges. Hazánkban is egyre több konferenciaterem felszerelését képezik projektorok, vetítővásznak, amik kiválóan alkalmasak előadások, prezentációk megtartására, viszont kevésbé alkalmas „kerekasztal” beszélgetések folytatására, ahol nem egyetlen előadó szól közönsége felé, hanem egyenrangú partnerek ülnek egy asztalnál. Ez esetben a szemkontaktus éppoly fontos, mint a prezentáció tartalma, vagy megjelenítése. Ilyen esetekben kényelmetlenséget okozhat, ha mindenkinek egy vetítővászon felé kell fordulnia, erre fejlesztettük ki monitoremelő eszközünket.

 

A monitoremelő lehetővé teszi, hogy a konferencia, illetve beszélgetés résztvevői ugyanazt az (rendszerbeállítástól függően akár eltérő) információt kapják meg, anélkül, hogy vetítővászon felé kellene fordulniuk. A monitorok döntött állása miatt a résztvevők tekintete kényelmesen válthat a monitor képe és az asztaltársaságnál ülők szemmagassága között, a monitor nem zavaró tényezőként jelenik meg. További előnye, hogy amint szükségtelenné válik, egyszerűen az asztallapba süllyeszthető, így nem foglal helyet, olyan konferenciateremben is elhelyezhető, ahol más monitorok nem férnének, vagy időnként útban lennének.

 

Elegáns kivitele bármely irodabútor formavilágába illeszkedik, az elektronikai és mechanikai részek pedig az asztallap alá „rejtve” kapnak helyet. Az eszköz tetszőleges monitormérettel rendelhető, melyek módosíthatják az alapegység árát.