Indukciós teremhurok

Az indukciós hurkok használata egyre elterjedtebbé válik a hallókészülékkel rendelkezők körében. Ez annak köszönhető, hogy az indukciós hurkok használata kényelmes, egyszerű és költséghatékony. Az intézmények számára azonban egy még inkább praktikus megoldást javaslunk annak érdekében, hogy a meghallgatásra szánt hanganyagot egyszerre több hallókészülékkel rendelkező látogató számára is élvezhetővé tegye, anélkül, hogy nyakba akasztható indukciós hurkokról kellene gondoskodnia.

Az indukciós teremhurok ugyanazon elven működik, mint az egyszemélyes kivitel esetében, viszont egyszerre korlátlan számú látogató élvezheti az előnyeit. Az intézménynek többé nem okoz problémát a hurkok kiosztása, összegyűjtése, leltárban tartása, mivel a teremhurok az adott helyiségben szinte észrevétlenül fut körbe. Csökken a nem rendeltetésszerű használatból adódó károk előfordulásának lehetősége, különösebb karbantartást pedig nem igényel.

Kiállító helyiségekben, közösségi terekben és konferenciaközpontokban egyaránt nagy sikerrel alkalmazható. Az esélyegyenlőség jegyében meghirdetett pályázatok megvalósításában egyaránt népszerű megoldás.

Az indukciós teremhurok tetszőleges méretű teremben megvalósítható, különösebb méretbeli megkötések nincsenek.